Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Állat eledel képes leírás - Állatkert.tlap.hu
részletek »

Állat eledel - Állatkert.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: allatkert.tlap.hu » Állat eledel
Keresés
Találatok száma - 7 db
Agro-Trust

Agro-Trust

Társaságunk az Agro-Trust Kft 1998-ban alakult, elsősorban export ügyintézés és egyéb mezőgazdasági szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásként. 2006 decemberében a győri Pannon Baromfi Kft. területén üzemelő REX kutya-macska szalámi gyártás tevékenységét az Agro-Trust Kft. vette át. A gyártástechnológia és a márkanév megvásárlását követően társaságunk Bábolnán kezdte el az új üzem kialakítását. Célunk az üzem tervezésekor az volt, hogy a meglévő technológiát egy korszerű, a hatályos előírásoknak maximálisan megfelelő környezetbe helyezzük, ahol a korábbinál jóval nagyobb gyártási kapacitásra van lehetőség. Az tevékenység teljes átvételével az állateledel gyártás Cégünk fő profiljává vált. Termékeinket nagyrészt hazai piacra értékesítjük, de a közép és kelet európai kutyaszalámi eladásaink is jelentős volument képviselnek.

Bábolna Takarmány

Bábolna Takarmány

A korábban a Bábolna Takarmányipari Kft. tulajdonában lévő gyártó üzemeket 2007. február 28-tól hosszú távú szerződés alapján a Tendre Takarmányipari Kft. bérli és üzemelteti. A két Társaság között megkötött szerződés szerint a bábolnai márkanevek és védjegyek használatára a Tendre Kft. jogosult, így a Bábolna Takarmányipari Kft. termékeit változatlan minőségben a továbbiakban a Tendre Kft. gyártja és forgalmazza. A folyamatos üzletmenet fenntartása érdekében a Tendre Kft. vállalja a Bábolna Takarmányipari Kft. korábbi partnereinek és vevőinek kiszolgálását. Központunk és székhelyünk továbbra is Nagyigmánd községben található. Megközelítésünk: Budapesttől mintegy 100 km távolságra, az M1 autópálya Komárom-Kisbér csomópontjától 8 km-re.

Budapet Kft.

Budapet Kft.

Nagykereskedésünk kisállat eledelek, almok és felszerelések forgalmazásával, gyártásával foglalkozik. Termékeink fejlesztésénél elsődleges szempont a hagyományos felszereléseknél kényelmesebb, egészségesebb, az állatok igényeihez jobban igazodó termékek megalkotása. Termékeinket megtalálja számos hipermarket és szakkereskedés polcain.

Darázs Keverő Kft.

Darázs Keverő Kft.

Cégünk alapjait 1993-ban teremtette meg Darázs István az Alföldi Gabonaipari Vállalat jászberényi telephelyének megvásárlásával, ekkor még mint egyéni vállalkozó irányította a keverőüzem működését. A jelenlegi Kft. 1996-ban alakult melyre azóta is a folyamatos dinamikus fejlődés jellemző. 1998-ban építettünk egy modern PLC által vezérelt, korszerű termelési igényeknek megfelelő új keverő üzemet, melyben felhasználtuk az addigi üzemeltetési tapasztalatainkat. A keverő üzem alkalmas dercés, granulált és morzsázott koncentrátum táp- és keverék takarmány előállítására 8 tonna/óra teljesítménnyel, éves termelésük 25.000 tonna. Termékeink hobbi- és haszonállatok etetésére készülnek, főbb értékesítési csatornáink: nagyüzemek, viszonteladók és saját bolthálózat, ami mintegy 100 boltot foglal magába.

Haltáp Kft.

Haltáp Kft.

A Kft története 1977-ben kezdődött. Ekkor épült fel a Haltenyésztési Kutató Intézet területén egy 1 t/h kapacitású kísérleti haltápüzem amelybe az akkori legkorszerűbb technológia került beépítésre. Az üzem gépi berendezéseinek beszerzését a FAO finanszírozta egy intézetfejlesztési program keretében. Kutatóintézetben kifejlesztett tápreceptúrákat, gyártási technológiákat alkalmazva, az üzem azóta látja el a magyar halgazdaságokat pontyivadék tápokkal, harcsa és pisztrángtáppal, valamint egyedi megrendelés alapján készített tápokkal.

Pamax Állateledel

Pamax Állateledel

A PAMAX Kft. 1991-ben alakult, fő tevékenysége a kutyaeledel-gyártás és a gabonapehely-előállítás. Technológiánk és termékválasztékunk folyamatos fejlesztésével biztosítjuk partnereink hozzánk fűződő. bizalmát. Csapatunk szemlélete elsősorban a házi kedvencek, és gazdáik harmonikus kapcsolata köré összpontosul. Keressük a korrekt kapcsolatokat, és nyitottak vagyunk az új elképzelések megvalósítása felé.

Zsomadog

Zsomadog

Cégünk kutyatészta, pelyhes kutyatakarmány (mix) és kutyatáp készítésével foglalkozik. A kutyatésztát 2002 szeptemberében kezdtük gyártani. Azóta egyre több nagykereskedéssel vesszük fel a kapcsolatot.

Tuti menü