Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Állatorvos képes leírás - Állatkert.tlap.hu
részletek »

Állatorvos - Állatkert.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: allatkert.tlap.hu » Állatorvos
Keresés
Találatok száma - 11 db
Belvárosi Állatorvosi Rendelő

Belvárosi Állatorvosi Rendelő

Intézetünkben magas szintű állatorvosi szolgáltatásokat nyújtunk, mint például védőoltások beadása, kisállatútlevél elkészítése, microchip behelyezés, laborvizsgálatok végzése, teljeskörű szülészeti szolgáltatások, viselkedésterápia, kisállat kozmetika stb. Rendelőnk az V. kerületben található az Erzsébet és a Szabadság híd között.

Család Utcai Kisállatrendelő

Család Utcai Kisállatrendelő

Rendelőnk 1997. januárjától végez állategészségügyi tevékenységet. Fokozatosan alakult ki profilunk, amely a kisállat tulajdonosok igényei alapján periférikus munkavégzéssel is bővült. Egészségügyi, gyógyszerészeti, orvosi és biológiai kutatásokat folytattunk, és jelenleg is kipróbáljuk a legújabb gyógymódokat. Biokémiai, cytológiai és mikrobiológiai laboratórium is működik nálunk, amely teljes egészében ellátja az orvosi szolgáltatás diagnosztikai igényét, emellett kutatási és fejlesztési feladatokat is végez. Mindig fontos célunknak tekintettük az ide kerülő állatokkal való alapos gondoskodást, gyógyítást és az állatok tulajdonosaival való udvarias bánásmódot. Folyamatosan bővítettük szolgáltatásainkat az alapellátástól kiindulva az ultrahangos vizsgálatok, komoly operációs tevékenység és homeopátiás gyógymódok alkalmazásán túl a daganatos megbetegedések nem kívánt továbbfejlődésének megszüntetése irányába. Az állattulajdonosok a szükséges gyógyszereket is beszerezhetik a Rendelőnkben működő állatpatikában. Mindeze k hozzájárultak ahhoz a jó hírnévhez, amelyet naponta hangoztatnak az ide járó gazdik.

Novavet

Novavet

1992-ben kezdtem állatorvosként dolgozni, saját rendelőmben 1999 óta praktizálok. Először főleg fogászati szakrendelést végeztem. Az utóbbi években fokozatosan bővítettem rendelőm állatgyógyászati tevékenységeinek körét. Eközben igyekeztem a rendelőt egyre korszerűbb orvosi eszközökkel felszerelni, és néhány kiváló munkatársam is van már. Három éve alkalmazzuk a lézert - Magyarországon az elsők között - különféle betegségek, sebesülések ellátására. A leggyakrabban bőrgyógyászati, daganatos, fogászati, szem-, fülbetegségek kezelését végezzük lézerrel.

Palavet

Palavet

Az Állatorvos tudományi Egyetemet 1985-ben végeztem el, azóta kisállatorvoslással foglalkozom. A Palavet Állatorvosi Rendelő, a Városligetnél, 1995 óta működik, ahol kutyákkal cicákkal és görényekkel foglalkozom. Az otthonunkat Olivér nevű cicánkkal és Manka nevű tengerimalacunkkal osztjuk meg. Igyekszem, minden betegemet a legjobb tudásom szerint ellátni és ezzel hozzájárulni ahhoz, hogy hosszú, egészséges élete legyen.

Pasaréti Rendelő

Pasaréti Rendelő

Teljeskörű ambuláns betegellátás Belgyógyászati, sebészeti, szemészeti, szülészeti vizsgálatok, kezelések, műtétek Speciális szemészeti és onkológiai műtétek Védőoltások, veszettség elleni oltás bilétával Kedvtelésből tartott különleges állatok gyógykezelése, védőoltásai Ultrahangos fogkő-eltávolítás, fogpolírozás, szájhigiéniai kezelések Állatútlevelek Mikrochip beültetése (MEOE törzskönyvezéshez is) Geriátriai (időskori) szűrővizsgálatok Teljeskörű laboratóriumi vizsgálatok: -Vérvizsgálat: mennyiségi és minőségi vérkép vérparazita vizsgálattal biokémiai vérvizsgálatok, vércukorszint mérés veszettség ellenanyagszint mérése vírustesztek (FeLV, FIP, FIV) Lyme-borreliosis, Toxoplasma teszt hormon-szint mérés (tiroxin, ösztradiol, progeszteron stb.) -Vizeletvizsgálat: kémiai vizsgálat, húgykőanalízis -Bélsárvizsgálat: parazitológiai vizsgálat, emésztettség vizsgálat, bakteriológiai vizsgálat -Bőrkaparék parazitológiai vizsgálata -Bakteriológiai tenyésztés és rezisztencia vizsgálat (fül-, garat-, hüvely-, kötőhártya-váladék, bőrkaparék) -Allergiavizsgálat Házi állatorvosi szolgálat (hívásra házhoz megyünk) Állatgyógyszerek, féreg-, bolha-, kullancs- és egyéb parazitaellenes készítmények Eukanuba állatorvosi gyógytápok premium minőségű Eukanuba, IAMS, Bosch, Sanabelle stb. tápok vitaminok, tápkiegészítők, samponok, állatfelszerelési cikkek

ProVet Állatorvosi Szakrendelő

ProVet Állatorvosi Szakrendelő

Munkatársaink folyamatos szakmai továbbképzése révén, és a legkorszerűbb diagnosztikai eljárások alkalmazásával szeretnénk kedvenceik helyes táplálásához, betegségeik megelőzéséhez és eredményes gyógyításukhoz segítséget nyújtani. Nem a legolcsóbbak, de a legjobbak szeretnénk lenni, arra törekszünk, hogy Önöket egy professzionális csapat szolgálja ki professzionális színvonalon. Ezért kérjük, ha valamivel nincs megelégedve, haladéktalanul jelezze nekünk.

SOS Állatorvosi Rendelők

SOS Állatorvosi Rendelők

1993-ban nyitottuk meg első Állatorvosi rendelőnket Budán a Római lakótelepen, majd két év múlva második rendelőnket a Kaszásdűlői lakótelepen a megnövekedett igények miatt. Mindig fontos szempont volt előttünk kis pácienseink és gazdijuk megelégedettsége, melyet legjobb tudásunk szerint próbálunk kielégíteni. Fő profilunk a napi általános vizsgálatokon, kezeléseken és oltásokon túl az idősebb állatok fokozott, gondos és mindent kielégítő vizsgálata, (labor, EKG, UH stb.)a betegségek kiszűrése, daganatos elváltozások diagnosztizálása. Növendék pácienseinken szakszerű oltási programjaink alkalmazása. A gyógyellátáshoz szükséges gyógyszerek és tápok forgalmazása, ezen túl mindenfajta sebészeti beavatkozások végzése, kezdve az esetleges balesetek okozta sebészeti beavatkozásokon túl, szülészeti, belgyógyászati, szemészeti, valamint daganatos betegségek műtéteinek végzése, ivartalanítások. Természetesen az állatok mikrochippel történő megjelölését, leolvasását és az állatútlevelek kiállítását már évek óta végezzük rendelőinkben. 1985-ös egyetemi tanulmányaim befejezése óta a kisállat praxisban eltöltött idő és sikerek, visszajelzések kis pácienseink és gazdijuk legnagyobb megelégedettségét tükrözik, melyet a jövőben is hasonlóan kívánunk folytatni.

Újpest-Izzó

Újpest-Izzó

Állatorvosi Rendelőnk Budapesten, a IV. kerületben, az Izzó-lakótelepen, a Reviczky utca 38. szám alatt található. Megközelíthető Újpest központjából busszal a 30-sal, a fekete 20-sal, leszállva a Baross utca és a Fóti út kereszteződésénél. A Reviczky utca a Fóti úttal párhuzamos, a 38. szám az utca Dunától távolabb eső szakaszán, a Vadgesztenye utcához közel található.

Újpest-Vet

Újpest-Vet

Újpest központjában, közvetlenül a Semsey park mellett található az Újpest-vet állatorvosi rendelő melyet 2004-ben azzal a szándékkal nyitottuk, hogy teljes körű állatgyógyászati illetve állatkozmetikai ellátást nyújtson házikedvenceik részére. Jól felszerelt rendelőnkben az ambuláns alapvizsgálatokon és ellátáson kívül műszeres szakvizsgálatokkal ( röntgen, ultrahang), belgyógyászati, sebészeti, szemészeti, szülészeti szakellátással, laboratóriumi szűrővizsgálatokkal állunk rendelkezésükre. Korszerű műtőnkben nagy gyakorlattal végzünk sebészeti és ivarszervi beavatkozásokat.Egyénre szabott tenyésztői programok segítségével tenyésztők munkáját is segíteni tudjuk. Dietetikai és állatorvosi tanácsadásunk díjmentesen igénybevehető. Rendelőnkben Eukanuba, Hill's, Royal Canin és Trovet tápok, gyógytápok, vitaminok és táplálékkiegészítők, gyógyszerek, parazita ellenes szerek, gyógyászati segédeszközök széles választékával várjuk a gazdikat. Szeretettel várjuk kedvencével onkológiai és bőrgyógyászati szakrendelésünkön.

Hirdetés
Valldy Állatorvosi Szolgálat

Valldy Állatorvosi Szolgálat

Szeretettel várunk minden gondos gazdát és érdeklődőt rendelőnkben, ahol korrekt áron és minőségi szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére! Igény szerint házhoz is megyünk! Látogasson el hozzánk és segítünk.

Vet-Art Állatorvosi Rendelő

Vet-Art Állatorvosi Rendelő

Szolgáltatásaink: - Teljeskörű állategészségügyi ellátás kisállatok részére (Kutya, macska, nyúl, görény, madár, hüllők, tengerimalac, hörcsög, egér stb.) - Fertőző betegségek gyógykezelése - Védő oltások beadása - 24 órás házibetegellátás - Belgyógyászat - Bőrgyászat - Lágyrész sebészet - Tanácsadás (Általános állattartási kérdésekről, táplálásról) - Gyógytápszerek, állatfelszerelések árusítása - Ultrahang diagnosztika - Laborvizsgálatok - Ultrahangos fogkőeltávolítás - Mikrochip beültetés - Állatútlevél kiállítása - Általános állapotfelmérés.

Tuti menü